torstai 19. kesäkuuta 2014

Vuorijoogaa

Palasin takaisin Espanjaan 6.6.2014

Aika on mennyt mukavasti. Työskentelen ensin yhden kuukauden hostellissa (kuten aijemminkin) ja matkustan myöhemmin Barceloonaan. Barceloonan aika tulee olemaan niin tyttölomaa kuin olla ja voi. Odotan innolla. Madridissa on ihanaa nähdä vanhoja ystäviä ja tehdä "mitä haluat tehdä" -listan asioita.
Numero yksi on: mene vuorille, ja eilen tämä toive oli saatettu tapahtuvaksi.

Navacerrada, religion de Madrid 18.6.2014
 Minulta ei ole liiemmin jännitystä puuttunut elämästä. Lauantaina laukkuni varastettiin. Ensimmäinen kerta ikinä Madridissa ja hieman tuli yllätyksenä, mutta osaksi voin syyttää itseäni. Mitäs olin huolimaton. Hippilinjalla on siis pitkälti menty; puhelittomana, rahattomana ja meikittömänä. Ainoa miinus on pankkini mitätön yhteistyö. Olen harkitsemassa aika vikkelään Nordea-asiakkuuden vaihtamista, Kirgistanian presidentin päätöksetkin hyödyttävät elämääni luultavasti enemmän kuin heidän apunsa.


Vaalea hipiäni ei kestä Espanjan aurinkoa edes aurinkorasvan läpi joten kolmas palaminen oli taattu tämän kesän sisällä auts! Niistä en kuitenkaan aijo kuvia ottaa, koska kaunista jälkeä tai rusketusta ei ole eikä tule, enkä halua täällä blogissani jakaa muutakuin kauneutta elämään.


Niin, mitäs pidätte muuten kuvista? Hyvä, huono, menettelee? Itse pidän mustavalkoiseen vaihtamisesta, tuo kavala suora auringonvalo nimittäin sattuu värikuvissa pahasti silmiin. Kivien struktuuri tulee myös paljon paremmin esiin. Suurin osa näistä kuvista on otettu jo lähes huipulla.


 Loppuun vielä loppukevennys! Koska vuorilla ollaan zen- tunnelmissa niin joogahan on oiva keino siihen. Tässä ystäväni Marcon tyylinäyte lounastauolta!


Nähdään taas kun minulla on jonkinmoista materiaalia jaettavana!
Pus!

2 kommenttia:

  1. Tunnen tuskasi vuorikuvista ja auringosta! Mutta tää mustavalkoisuus toimii tosi hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Juuli kommentista : D Juu. uskoisi, että sullakin on paljon vuoria siellä kuvailtavana ; D

      Poista