torstai 20. helmikuuta 2014

Pitäisikö tästä sittenkin tulla ammatti?

Päätin tänä keväänä jättää Taikin haut sikseen.  Valokuvaus alkoi kiinnostamaan taas entistä enemmän. Miksi ei siis Lahti?
Oman haasteensa tuottaa, että teen pääsykoetehtäväni täällä Madridissa. Yksi tehtäväni on kuvata 5 muotokuvaa (otsikkona "Sukua") Kröhöm, miten tämän toteutan. Herkkänä ja kristillisenä maailmankansalaisena päätin että jokainen on lähimmäiseni. Siispä tässä kuvat kahdesta ystävästäni. Yksi jaettuna neljällä, jaettuna viidellä tehtävistä toteutettu - ehkä. Kuvien valitseminen ja parhaiksi mahdollisiksi sekä uuden kuvauskierroksen ottaminen on vielä mietintämyssyn alla...

Andrew: 
Mr. Cool dreadlock guy
Natianality United States







Rosa
Miss. Drama queen
Nationality: Finland







Tuskailin hieman päässäni kuvien kanssa, mutta loppujen lopuksi niistä tulikin aika mainioita. Onneksi tarvitsee vain valita yksi per. naama lopulliseen hakumörskään.

Ps. Lahti tuntuu erittäin kuivalta Madridin jälkeen. Saanko jäädä tänne?

5 kommenttia:

  1. MISS DRAMA QUEEN??? :D kuules nyt kuules nyt

    VastaaPoista
  2. Jos pitää kuvata muotokuvia tehtävänannon "sukua" mukaisesti, täyttääkö kavereiden kuvaaminen tehtävänannon... Iso riski?

    t: sukulainen

    VastaaPoista
  3. olen varmasti myöhässä tähän keskusteluun, mutta halusin vain sanoa, että mun mielestä tuo on hieno sovellus. matkustaessa ihmissuhteet toimivat eri tavalla kuin tylsässä arjessa ja ympärillään oleviin ihmisiin oppii luottamaan paljon nopeammin. pieni perhe voi muodostua aivan erilaisista ihmisistä joista se kotona muodostuisi ja avata näin silmät uudelle. poissa kotoa perhe on entistä tärkeämpi, oli kyseessä sitten kielikurssilla tavattu ystävä tai naapurissa asuva arvokas tulkkausapu.
    ja kuvatkin on hienoja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kannustuksesta :) Lopulta tyydyin kuitenkin tylsään sukukuvaukseen, sillä tajusin, että vaikka nämä muotokuvat ovatkin kauniita, ne eivät ole samaa sarjaa, joten toteutin tehtävän uudestaan aivan verisukulaisia kuvaten. Julkaisen ne kuvat blogissani varmastikkin piakkoin :)

      Poista